Két rangos elismeréssel gazdagodott cégünk - STRABAG Property and Facility Services

A Business Superbrands a legjobb üzleti márkák közé, míg a CIJ hazánk legjobb Facility Management cégévé választotta a STRABAG Property and Facility Services Zrt.-t. Büszkék vagyunk az elért eredményekre, melyek igazolják cégünk piacvezető státuszát.

 

Idén kilencedik alkalommal ült össze a jelenleg 22 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Bisnode-adatbázis segítségével döntöttek arról, hogy mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet. A Business Superbrands program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez. A STRABAG Property and Facility Services Zrt. sikerének titka az évtizedes piacvezető üzemeltetési tapasztalat és működésbiztonság, a megbízható, erős tulajdonosi háttér valamint a több mint ötszáz elhivatott, széles tapasztalattal rendelkező szakember, akik munkáját kiemelkedő infrastrukturális és informatikai háttér támogatja.

 

November második fele újabb elismerést hozott, hiszen a CIJ Awards Hungary idei díjátadó ünnepségén cégünk kapta az idén első alkalommal meghirdetett, az Év Legjobb Facility Management Cége 2016-ban elismerést. Közép-Európa legjelentősebb ingatlanfejlesztői szaklapja, a CIJ Journal ítélete szerint a díj elnyerésében szolgáltatásaink komplexitása, folyamatos növekedésünk és szakmai fejlődésünk játszottak döntő szerepet.